top of page

Purchasing policy

Alla priser är föremål för eventuella skrivfel

BZB GRAFIK förbehåller sig rätten till felaktigheter i pris och beskrivning. Om priset är felaktigt efter beställning kommer jag att kontakta dig omedelbart. Kunden kan besluta om de vill godkänna ändringen eller få en fullständig återbetalning.

2

Frakt

Alla sålda varor skickas med PostNords tjänst "Skicka Hem Brev". Leverans sker till din postlåda och är spårbar, med en leveranstid på 1–2 vardagar.


Leveransen sker inom två vardagar efter inlämning. Mottagaren får ett sms eller mejl när försändelsen är levererad. Om den är för stor för att gå ner i postlådan, aviseras mottagaren för att hämta den hos sitt närmaste ombud.

3

Ångerrätt

Kunden som köper Ginseng har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar, förutsatt att förpackningen är helt och inte har blivit öppnad. Ångerfristen börjar räknas från den dag då konsumenten mottog produkten. Vid återbetalning kommer  fraktavgiften på 69 kr att dras av.

Konsumenten har rätt att ångra sitt köp av affischer inom 14 dagar. Om du önskar returnera de inköpta varorna kommer fraktkostnaden på 69 kr att dras av. Denna policy gäller inte om varorna är defekta.


Vänligen kontakta mig för returadressen. Kunden behöver själva stå för fraktkostnaden.

bottom of page